top of page

PERSBERICHT

LIMITLESS - The Exhibition

Surreal Art by Skaii de Vega

 

Het CAT Kunstencentrum in Gent heeft het bijzonder genoegen om de opening aan te kondigen van LIMITLESS. Deze solo tentoonstelling met een overzicht van de schilderijen en tekeningen van de kunstenares Skaii de Vega is te bezichtigen van 10 t.e.m. 25 september.

 

Deze eerste restrospectieve tentoonstelling in België, in samenwerking met CAT en met de support van HS Protect and P1 Coatings, laat het talent van Skaii de Vega als surrealistisch kunstenares volledig tot haar recht komen. Afkomstig uit Maleisië en gevestigd in België wordt Skaii tot ver over de grenzen gewaardeerd als de meest beloftevolle vrouwelijke kunstenaar in haar genre.

 

De tentoonstelling geeft de bezoeker een unieke kans om kennis te maken met haar introspectie die ze visualiseert in haar kunstwerken – een ontdekkingstocht die je als mens diep raakt.

 

Haar surrealistische wereld bestaat uit provocatieve en symbolische beelden met diepe emoties die gevoed worden door de onderbewuste psyche van de hedendaagse samenleving. De tentoonstelling omvat een groot deel van het werk van Skaii de Vega en biedt de bezoeker een ruime verscheidenheid aan technieken en thema’s die ze sinds het begin van haar carrière heeft ontwikkeld. Een nooit eerder getoonde collectie van schilderijen, tekeningen en art prints wordt tijdens deze tentoonstelling samengebracht.

 

Deze retrospectieve is te bezichtigen in het fraaie gebouw met de glazen koepel van het CAT - Centrum voor Artistiek Talent - dat gelegen is naast het prestigieuze S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst.

 

Skaii de Vega werkt samen met de NGO “SOS Children's Village International”. Door 10% van de opbrengsten uit de verkoop tijdens de tentoonstelling te schenken aan twee kinderdorpen wil ze een bijdrage leveren aan dit prachtige initiatief.

 

Wanneer :

Vernissage : 10 september 2016 – deuren openen vanaf 19u

Tentoonstelling : 10/9/2016 - 25/9/2016, ingang gratis

Open : van 10u tot 17u (woensdag tot zondag)

 

Waar: 

C.A.T - Centrum voor Artistiek Talent

Citadelpark, Gent

 

Meer informatie: 

www.skaiidevega.com

FB : https://www.facebook.com/SkaiiArtworks

Instagram : skaii.devega

Email : skaiidevega@yahoo.com

https://www.sos-kinderdorpen.be

 ###

              

Affiliations :

bottom of page